Woningconfigurator

Gebruik de 3D woningconfigurator om jouw droomwoning in Fase E samen te stellen. Kies je favoriete bouwnummer, selecteer jouw woonwensen en bekijk de woning van binnen en van buiten! Hoe werkt het?

 

1. Kies een bouwnummer: Gebruik de woningzoeker om de ligging van de woningen te bekijken en bouwnummers met elkaar te vergelijken. Heb je jouw favoriete bouwnummer gevonden? Klik dan hieronder op het bouwnummer om naar 

de woningconfigurator te gaan.

2. Stel jouw droomwoning samen: In de woningconfigurator bekijk je de woning in 3D en kun je de woning samenstellen op basis van jouw voorkeuren. Blader door de beschikbare opties en selecteer de opties die aansluiten bij jouw woonwensen. Terwijl je opties toevoegt, wordt de totaalprijs van jouw samengestelde woning automatisch bijgewerkt. Zo kun je altijd zien wat de kosten zijn van de door jou gekozen opties. 

 

 

3. Bekijk de woning: Nadat je jouw opties hebt geselecteerd, kun je de woning vanuit alle hoeken bekijken. Loop rond de woning en zie hoe de toegevoegde opties het totaalbeeld beïnvloeden. Je kunt zelfs een kijkje nemen binnenin de woning om een idee te krijgen van de extra ruimte die bepaalde opties kunnen bieden. Bijvoorbeeld bij een aanbouw. 

4. Bewaar jouw configuratie: Ben je tevreden met jouw samengestelde droomwoning? Sla dan jouw configuratie op, zodat je deze later opnieuw kunt bekijken. Dit is handig als je een woning toegewezen krijgt en uitgenodigd wordt voor een verkoopgesprek of wanneer je nog even wilt nadenken over bepaalde opties.

 

 

Klik hieronder op jouw favoriete bouwnummer om naar de woningconfigurator te gaan:

 

Tweekapper Grand – entree voorzijde:

401    403    406    407    410    412    414    416    418    420    422 

 

Tweekapper Grand – zijentree:

402     404     405     408    409    411    413    415    417    419    421 

DISCLAIMER:  Aan de woningconfigurator en het opgeslagen ontwerp kunnen geen rechten worden ontleend. Uitdrukkelijk voorbehouden worden echter eventuele wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen en -voorschriften, alsmede eventuele wijzigingen in de maatvoering en materiaalkeuze die tijdens de voorbereiding en/of uitvoering van het werk noodzakelijk blijken. De weergegeven perspectiefafbeeldingen en de verbeelding op woningconfigurator zijn uitsluitend bedoeld om een impressie van het project te geven. De woningconfigurator is geen contractstuk. Bij aankoop van jouw woning in Park Vijfsluizen ontvang je alle contractstukken behorende bij de koop-/aannemingsovereenkomst. © Heijmans Vastgoed