Start verkoop Fase C2

Op dinsdag 17 mei om 19.00 uur start de verkoop van de 18 twee-onder-één-kap-woningen van Fase C2. Vanaf de start verkoop maken we de definitieve verkoopprijzen bekend, staat de verkoopdocumentatie op de website én kun jij je online inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). 

Woningtypes Fase C2

De 18 twee-onder-één-kap-woningen in Waterrijk zijn met een woonoppervlakte van circa 162 m2 ruim van opzet en bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. De charmante houten vlonders, de verspringende daken en pergola’s zijn ware blikvangers en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De verkoopprijzen starten vanaf ca. € 725.000,- v.o.n.

Bekijk woningtypes

Aanmelden start verkoop event

Wil je alles te weten komen over de twee-onder-één-kap-woningen van Fase C2? Kom dan naar het start verkoop event. Daar staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je een gesprek inplannen met één van de financieel adviseurs en liggen er brochures klaar. Je bent van harte welkom op dinsdag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur bij Fundament Financieel Advies in Vlaardingen.

Waar?

  • Korte Hoogstraat 8A in Vlaardingen bij Fundament Financieel Advies
  • Dinsdag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur (vrije inloop)

Zien we je daar? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit event