Wonen in Park Vijfsluizen

Park Vijfsluizen is een plek met een rijke geschiedenis als sportpark van de Koninklijke Shell. Nu wordt het een verrassend woonpark, waarin verschillende buurtjes zijn geland. Met unieke, duurzame woningen. Volop groene ruimte om met je buren te delen. En overal waar je kijkt water en bomen, die koelte en beschutting brengen.

Spelen in het water

Een gezonde leefomgeving

Heijmans wil woonomgevingen creëren waar mensen zich gezond en gelukkig voelen, nu en in de toekomst. Op een aantal thema’s hebben we extra ons best gedaan. In de overtuiging dat duurzaam wonen in een groene, sociale en veilige omgeving gelukkig maakt. En dat goed zorgen voor de natuur en onze planeet, goed zorgen voor onszelf betekent.

Lees meer over de thema’s

Kwaliteiten overzicht

De kwaliteiten van Park Vijfsluizen

Park Vijfsluizen gaat verder dan alleen wonen; het is een manier van leven in een gezonde leefomgeving. Duurzame en ecologische inpassingen dragen daaraan bij. Bekijk de unieke kwaliteiten van wonen in een parkachtige omgeving en ontdek wat Park Vijfsluizen jou te bieden heeft. 

Ontdek de kwaliteiten

Deelgebied Parkrijk

Ontdek de buurt

Park Vijfsluizen is vanuit het landschap ontworpen. Dus geen woningen met groen eromheen, maar een écht park waar de woningen te gast zijn. In een parkachtige omgeving creëren we vijf verschillende buurten met allen een eigen sfeer en een uniek ontwerp.

Lees verder

Kind in bakfiets

Al het goede om de hoek

Rond Park Vijfsluizen bevinden zich meerdere KDV’s en basisscholen. Ook voortgezet onderwijs bevindt zich op fietsafstand, zoals het Groen van Prinstererlyceum en Technasium Spieringshoek. Boodschappen doen kan ook in de buurt. Albert Heijn, Jumbo, COOP, Dirk, Lidl en Aldi liggen binnen 10 minuten fietsafstand.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.