6 en 7 december sneak preview event!

Achter de schermen zijn wij met een team van architecten druk bezig met de uitwerking van het plan. Alhoewel er de komende maanden nog veel moet gebeuren, willen we je in deze fase informeren over de ideeën achter Park Vijfsluizen. Wij zullen dit doen op vrijdag 6 december van 16.00 tot 19.00 uur en zaterdag 7 december van 11.00 tot 13.00 uur in het Shellgebouw op locatie aan de Mr. L.A. Kesperweg 45 in Vlaardingen (parkeren is mogelijk op het parkeerterrein naast het Bastion Hotel). De sint heeft ons dan net weer verlaten en zullen je in een passende Kerstsfeer ontvangen. Warme chocomel, glühwein, maar natuurlijk ook andere versnaperingen staan klaar. En mocht je, je kerstboom nog niet hebben aangeschaft dan is dat nog een extra reden om langs te komen. Deze kan je namelijk hier met een symbolische bijdrage op Park Vijfsluizen aanschaffen.

Verschillende typen nieuwbouwwoningen

Park Vijfsluizen krijgt een breed aanbod van duurzame woningtypen in verschillende prijsklassen. Het park bestaat uit groene, ruim opgezette woonvelden met meanderende straten en grondgebonden woningen, zoals eengezinswoningen en tweekappers.Op de kop van het plan, dicht bij de inrit en metrostation Vlaardingen Oost, komt een markant appartementengebouw.

Ben je nieuwsgierig naar de plannen? Op zoek naar een woning? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over de ontwikkelingen van Park Vijfsluizen.

Blijf op de hoogte