Dag van de Bouw

Zaterdag 17 juni 10.00 - 13.00 uur

Op zaterdag 17 juni is de Dag van de Bouw. Dit is een dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de vele aspecten van de bouw. Een leuke kans om eens een kijkje te nemen achter de bouwhekken!

Op 17 juni is ook de bouwplaats van Park Vijfsluizen opengesteld voor publiek van 10.00 uur tot 13.00 uur. Je bent van harte welkom voor een begeleide rondleiding. In groepjes lopen we een vastgestelde route over de bouwplaats. Op verschillende plekken staan we stil en geven we een toelichting van de locatie of de werkzaamheden. Ook stellen we van elk woningtype in Park Vijfsluizen een woning open. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om de woningen eens van binnen te bekijken.

Er zijn nog diverse woningen beschikbaar! Bekijk het beschikbare woningaanbod op onze website. Wil je meer weten over een woningtype? Het verkoopteam is aanwezig op de Dag van de Bouw om je vragen te beantwoorden.

  • In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om vrij op de bouw rond te lopen.
  • Draag gepast schoeisel op de bouwplaats. Het dragen van teenslippers wordt afgeraden.

Iedereen die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen is van harte welkom. Dus kom gezellig langs. Aanmelden is niet nodig.

Wanneer: 17 juni 2023 tussen 10.00 en 13.00 uur
Waar: Meester L.A. Kesperweg 51, 3134 KM in Vlaardingen – entree nabij Bastionhotel