Eerste overeenkomst wordt getekend!

Superleuk om te zien dat er zo veel belangstelling is voor de Vijverhofwoningen en Hofwoningen in Park Vijfsluizen! Alle woningen van fase C1 staan inmiddels onder optie. De allereerste kopers zetten binnenkort hun handtekening onder het koopcontract. Alvast gefeliciteerd met de aankoop van jullie gloednieuwe woning!

Het gebeurd weleens dat er alsnog kandidaten afvallen. In dat geval nemen we contact op met een kandidaat op de reservelijst. Dus ben je geïnteresseerd? Het is nog steeds mogelijk om je voor de reservelijst van fase C1.

Aanmelden reservelijst

 

Herenhuizen Achtergevel

Bouw Herenhuizen binnenkort van start!

Ben je op zoek naar een meer bijzondere woning? De Herenhuizen uit fase A zijn wat je noemt echt ‘something else’. Niet alleen zijn ze uitzonderlijk hoog en ruim, ze verrassen ook door hun onalledaagse indeling. De Herenhuizen zijn er in twee varianten, met een Split-level indeling en een Vide.

Inmiddels is ruim 60% verkocht en start binnenkort de bouw. Ben jij geinteresseerd in deze bijzondere, 4-laagse gezinswoning? Bekijk het beschikbare woningaanbod en schrijf je dan snel in!

Bekijk herenhuizen