Save the date!

Dinsdag 21 december start verkoop Fase C1

 

Op dinsdag 21 december 2021 start de online verkoop van de 19 Vijverhofwoningen en 34 Hofwoningen uit Fase C1. Vanaf dan zijn de verkoopprijzen bekend, staat de verkoopdocumentatie op de website én kun jij je via het online inschrijfformulier inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Ons verkoopteam staat 21 december 2021 vanaf 19.00 uur digitaal en telefonisch voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Interesse? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Financiële mogelijkheden

Ben jij geïnteresseerd in een woning in Fase C1? Verdiep je dan eerst in je financiële situatie, dat kun je al doen voordat de verkoop start! Tijdens het kopen van een woning komen er namelijk veel financiële vragen op je af. Door jouw persoonlijke situatie goed in beeld te brengen weet je of jouw persoonlijke woondoelen in Park Vijfsluizen haalbaar zijn. Een financieel adviseur kan je daarbij helpen.

Voor Park Vijfsluizen kun je vrijblijvend en kosteloos een oriëntatiegesprek aanvragen met de adviseurs van Fundament Financieel Advies en Vaes Finance. De adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren over een nieuwbouwwoning in Park Vijfsluizen. Daarbij kunnen ze ook de hypotheek voor je regelen.

 

Lees verder

Woningen in deelplan Waterrijk

Start verkoop van Fase C2

De start verkoop van de twee-onder-één-kapwoningen in Waterrijk verschuift naar volgend jaar. Naar verwachting gaat Fase C2 met de eerste 18 twee-onder-een-kapwoningen eind Q1/ begin Q2 van 2022 in verkoop. 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.