Hoge opkomst sneak preview event

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december heeft het sneak preview event plaatsgevonden. Over beide dagen hebben wij maar liefst z’n 400 mensen in het Shellgebouw mogen ontvangen. Veel mensen kennen de locatie nog uit het verleden m.b.t. tennis, voetbal of zwemmen activiteiten. Ook de sportkantine riep veel positieve reacties uit dit sportieve verleden op.

Maar het belangrijkste was natuurlijk om meer te weten te komen over de plannen van project Park Vijfsluizen. Via een groot aantal informatie panelen en fraaie video animatie konden mensen in deze fase al een goed beeld krijgen van de plannen. De beslotenheid van het project, de ruime aanwezigheid van groen en water, maar zeker ook de beoogde architectuur sprak de bezoekers erg aan. “Hier wil ik wel wonen. “ was dan ook een veel gehoorde quote. Ook de plannen voor de herbestemming van het Shellgebouw met verschillende functies zoals mogelijk horeca, kinderdagverblijf, work spaces en body & mind faciliteiten werden goed ontvangen. Dit als directe functie voor de wijk, maar mogelijk ook andere inwoners uit Vlaardingen.

Al met al een bijzonder geslaagd event. De komende maanden zullen in het teken van het verder uitwerken van de verschillende deelplannen. Via digitale brieven en deze website houden wij je hiervan op de hoogte. Ook zullen wij zeker nog een aantal events organiseren om je kennis te laten nemen met deze prachtige, groene verborgen locatie in Vlaardingen.