Maak kennis met het verkoopteam

Naast Heijmans Vastgoed helpen de makelaarskantoren De Witte Garantiemakelaars en TW3 Makelaardij je graag bij de aankoop van je woning in Park Vijfsluizen. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de woningen in Park Vijfsluizen.

De Witte Garantiemakelaars

De makelaars & medewerkers van De Witte Garantiemakelaars helpen je graag met het vinden van jouw droomwoning in Park Vijfsluizen.

Bij de Witte werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij, wat maakt dat zij jou op een professionele en klantgerichte manier begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

In Vlaardingen en Schiedam is De Witte Garantiemakelaars actief op vele disciplines op het gebied van onroerend goed. Naast een jarenlange ervaring, waarborgt het NVM-lidmaatschap en onze onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar een uitstekende basis voor een succesvolle dienstverlening.

E: [email protected]
A: Korte Hoogstraat 4a, 3131 BK, Vlaardingen

TW3

TW3 is een modern makelaarskantoor in Rotterdam. Fris, zonder blabla, maar met een bulk aan ervaring. Persoonlijk advies en begeleiding in elke stap van het proces staat bij ons centraal. Wanneer je een huis koopt, moet alles kloppen om je er echt thuis te voelen.

TW3 begrijpt dat en zet haar jarenlange kennis en ervaring in om jou snel een gefundeerd advies te geven. Dat geeft rust, zodat jij alvast verliefd kan worden op jouw nieuwe huis in Park Vijfsluizen! Alvast een waardering van je eigen woning of een verkennend gesprek over jouw financiële mogelijkheden? Bel gerust TW3!

E: [email protected]
A: Veerhaven 4, 3016 CJ, Rotterdam

Wil je graag een persoonlijke toelichting of heb je interesse in een woning? Samen met makelaars – kantoren De Witte Garantiemakelaars en TW3 helpt Heijmans je verder bij je zoektocht naar een nieuwe woning.

Ligt jouw toekomst in Park Vijfsluizen?

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.