Park Vijfsluizen komt tot leven!

De eerste woningen zijn opgeleverd, de bouw is in volle gang en de volgende fases zijn in aantocht. Hoe staan we ervoor? Tijd voor een rondje langs alle deelplannen en een blik vooruit.

 

 

Deelgebied Parkrijk (Fase A en C1) volledig uitverkocht!

Alle 30 Hofwoningen en 35 Herenhuizen van fase A zijn reeds opgeleverd en de laatste Vijverhofwoningen zijn begin december aan de beurt. De straten zijn bijna helemaal gereed, inclusief parkeerplaatsen en een aantal vaste oplaadpunten, waardoor de buurt echt tot leven komt! Kom gerust eens kijken om te ervaren hoe deze prachtige buurt er nu bij ligt.

Ook in fase C1 zijn sinds afgelopen dinsdag alle woningen verkocht. De bouw verloopt vlot en we kijken uit naar de oplevering in de eerste helft van 2024!

 

 

Tweekappers in aanbouw

De bouw van de riante Tweekappers in Waterrijk is in volle gang! Deze prachtige woningen, die naar verwachting gereed zullen zijn in de tweede helft van 2024, zijn standaard voorzien van vele extra’s. Van een uitbouw met een schuifpui tot een dak bedekt met zonnepanelen. De woningen zijn niet alleen ruim en fraai, maar ook zeer energiezuinig. Voor een indicatie van de te verwachten energiekosten per maand kun je onze Energiecalculator op de website raadplegen.

Ben je geïnteresseerd? Er zijn nog 10 Tweekappers beschikbaar! Bekijk het actuele aanbod op onze website en schrijf je in! De verkoopprijzen beginnen vanaf € 799.121,- v.o.n.

Bekijk woningtypes

 

Een blik vooruit. Wat komt er nog aan?

We zijn nog lang niet klaar in Park Vijfsluizen. Voor deelgebied Waterrijk zijn we druk bezig met het uitwerken van Fase E. Deze Fase, met maar liefst 22 twee-onder-een-kapwoningen, zal naar verwachting in april/mei 2024 in verkoop gaan.

En dat is nog niet alles! Als kers op de taart zal Fase D, De Coulissen, naar verwachting medio oktober 2024 in verkoop gaan. Voor dit sluitstuk in het hart van Park Vijfsluizen gaan we voor volledig bio-based woningen in verschillende afmetingen en prijsklassen.

Meer informatie over prijzen en plattegronden van toekomstige fasen volgt bij de start verkoop! 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.