Tuinevent Park Vijfsluizen Fase A

Om de kopers van Park Vijfsluizen Fase A te inspireren en helpen met de inrichting van hun toekomstige tuinen is er afgelopen dinsdag 31 oktober een tuinevent georganiseerd. Op deze geslaagde avond zijn de kopers meegenomen in het duurzame en groene gedachtegoed van Park Vijfsluizen en is er aandacht besteed aan hoe men het gedachtengoed van Park Vijfsluizen kan doorvoeren in hun eigen tuin.  

De avond ging van start met een algemene introductie van Lodewijk Hoekstra (NL Greenlabel), Patrick Ruijzenaars (landschapsarchitect), Vincent Nederpel (ecoloog van Heijmans) en Xander Vermeulen Windsant (architect van de vijverhofwoningen en herenhuizen). Na de introductie was er de gelegenheid om 1 op 1 vragen te stellen aan één van de projectbetrokkenen of de aanwezige hoveniers.  

Zo werden er o.a. vragen gesteld over het geschikte type beplanting, tuinverzorging en onderhoud, hoe je omgaat met verharding in je tuin en hoe je je tuin groener maakt. Super leuk om te zien hoe de aanwezige kopers hier geïnspireerd mee aan de slag gingen. Wij zijn heel benieuwd naar hoe de toekomstige bewoners hun tuinen gaan inrichten!