Verkoop Fase A in volle gang

Al weer een maand geleden zijn we gestart met de verkoop van de allereerste woningen van Park Vijfsluizen. Fase A bestaat in totaal uit 86 woningen, verdeeld over drie woningtypen: Herenhuizen, Vijverhof- en Hofwoningen.

Herenhuizen interieur vide woning

Het enthousiasme voor Park Vijfsluizen is groot en we hebben dan ook flink wat inschrijfformulieren ontvangen. Alle Vijverhof- en Hofwoningen staan onder optie en de verkoopgesprekken zijn inmiddels in volle gang. Een flink aantal mensen hebben aangegeven over te gaan tot aankoop. Wij zijn super blij met dit resultaat en hopen de komende weken nog veel leuke gesprekken te voeren met enthousiaste kopers.

Heb je geen woning toegewezen gekregen in Fase A? Voor de Herenhuizen hebben we nog een beperkt aantal woningen beschikbaar. Wil jij meer weten over deze bijzonder ruime en eigentijdse Herenhuizen? Bekijk dan snel de Herenhuizen en het beschikbare aanbod.

Bekijk de Herenhuizen  Bekijk het woningaanbod

 

Kwaliteiten Park Vijfsluizen

Park Vijfsluizen gaat verder dan alleen wonen; het is een manier van leven in een gezonde leefomgeving. Je komt te wonen in een parkachtige omgeving, waar verschillende kwaliteiten te vinden zijn. Duurzame en ecologische inpassingen dragen daaraan bij. Ontdek op de kaart de kwaliteiten van Park Vijfsluizen op een interactieve manier. De genoemde kwaliteiten (op de kaart) zijn indicatief. Sommige kwaliteiten komen op meerdere plekken terug in Park Vijfsluizen.

Bekijk de kwaliteiten

 

Voel je gezond en gelukkig in Park Vijfsluizen, nu en in de toekomst.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.