5x Park Vijfsluizen

Een woonomgeving creëren waar mensen zich gezond en gelukkig voelen, nu en in de toekomst. Dát is het uitgangspunt van Heijmans bij het ontwikkelen van Park Vijfsluizen. Op een aantal thema’s hebben we extra ons best gedaan. In de overtuiging dat duurzaam wonen in een groene, sociale en veilige omgeving gelukkig maakt. En dat goed zorgen voor de natuur en onze planeet, goed zorgen voor onszelf betekent.

Mediteren in Park

Wonen in het groen

Bloemen, bomen, frisse lucht en nauwelijks auto’s. In Park Vijfsluizen leef je middenin het groen. Voor een wandeling door de natuur hoef je alleen maar je voordeur uit te stappen. Ook voor kinderen is het een oase: het park is hun achtertuin!

Lees verder

Deelauto

Duurzaam en toekomstbestendig

Park Vijfsluizen wordt een duurzaam, toekomstbestendig woonpark. Een plek die helemaal past bij een groene levensstijl. Alles is erop gericht om de planeet zo min mogelijk te schaden. Van natuur-inclusieve huizen tot deelauto’s en collectieve energievoorziening.

Lees verder

Park ondergaande zon

Ruimtelijke kwaliteit

Uitzicht op bomen en water. Het vrolijke gekwaak van eendjes op je terras. Libelles die rond waterlelies zoemen. Kinderen die boompje klimmen en thuiskomen met mooie herfstbladeren. Wonen in Park Vijfsluizen betekent continu in contact staan met de natuur.

Lees verder

Treinspoor

Goede bereikbaarheid

Rotterdam, Den Haag, het strand van Hoek van Holland: waar je ook moet zijn, vanaf Park Vijfsluizen ben je er zo. Trein- en metrostation Vlaardingen-Oost ligt om de hoek. En pak je de auto? Dan zit je in twee minuten op de A4.

Lees verder

Atletiekbaan

Een rijke geschiedenis

Veel mensen uit de regio kennen Vijfsluizen als sportpark van de Koninklijke Shell. Park Vijfsluizen wordt een groen woongebied, waar de sfeer van vroeger herleeft. En overal waar je kijkt water en bomen, die koelte en beschutting brengen.

Lees verder