Fase E gaat morgen in verkoop!

Aanstaande dinsdag 16 april is het zover! Dan start de online verkoop van de 22 duurzame Tweekappers Grand in Park Vijfsluizen. Vanaf 16.00 uur staat alle informatie en de prijzen op onze website en kun jij je online inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Je hebt vervolgens tot zondag 5 mei 23.59 uur de tijd om je in te schrijven.

Inloopmiddag 24 april

Wil je meer weten over de woningen van Fase E? Kom dan langs op de vrije inloopmiddag op woensdag 24 april van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze middag staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een verkoopbrochure op te halen.

Je bent van harte welkom op de bouwplaats van Park Vijfsluizen (Mr. L.A. Kesperweg 45 in Vlaardingen). Aanmelden is niet nodig. Zien we je daar?

Woningtypes Fase E

De 22 Tweekappers Grand liggen in het charmante buurtje Waterrijk en zijn fraai gelegen aan een waterpartij. De energiezuinige en gasloze tweekappers zijn zo ontworpen om veel aan het water te vertoeven. De woningen zijn er vanaf 138 m2 woonoppervlakte en worden aangeboden in twee types, met zijentree óf entree voorzijde. De verkoopprijzen starten vanaf € 695.000,- v.o.n. De definitieve prijzen worden bekendgemaakt vanaf de start verkoop.

Bekijk woningtypes

Verkoopprocedure

Wil je weten welke stappen je moet doorlopen om in aanmerking te komen voor een woning van Fase E? In de verkoopprocedure lees je stap voor stap wat je kunt verwachten en hoe de toewijzing plaatsvindt.

Lees verkoopprocedure

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.