Fase E is in verkoop!

De verkoop van de 22 duurzame Tweekappers Grand is van start.

Het is zover! De 22 duurzame Tweekappers Grand van Park Vijfsluizen zijn in verkoop. Vanaf nu staan de brochure, prijslijst en alle verkoopdocumenten online en is de inschrijving geopend. Lees op je gemak de verkoopstukken door en neem de tijd om je keuze te maken. Het moment van inschrijven heeft namelijk geen invloed op de loting.

Heb je je favoriete bouwnummer(s) gevonden? Schrijf je dan vóór zondag 5 mei 23.59 uur in. Dit kan via het online inschrijfformulier op de website. Hierna volgt de loting en beginnen we met de eerste verkoopgesprekken. In de verkoopprocedure lees je stap voor stap wat je verder kunt verwachten en hoe de toewijzing plaatsvindt.

Bekijk woningtypes

Inloopmiddag 24 april

Wil je meer weten over de woningen van Fase E? Kom dan langs op de vrije inloopmiddag op woensdag 24 april van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze middag staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een verkoopbrochure op te halen.

Je bent van harte welkom op de bouwplaats van Park Vijfsluizen (Mr. L.A. Kesperweg 45 in Vlaardingen). Aanmelden is niet nodig. Zien we je daar?

Woningtypes Fase E

De 22 Tweekappers Grand liggen in het charmante buurtje Waterrijk en zijn fraai gelegen aan een waterpartij. De energiezuinige en gasloze tweekappers zijn zo ontworpen om veel aan het water te vertoeven. De woningen zijn er vanaf 138 m2 woonoppervlakte en worden aangeboden in twee types, met zijentree óf entree voorzijde. De verkoopprijzen starten vanaf € 679.500,- v.o.n.

Bekijk woningtypes

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.