Save the date!

Op dinsdag 16 april om 16.00 uur start de online verkoop van de 22 Tweekappers Grand in Fase E. Vanaf dan zijn de verkoopprijzen bekend, staan de verkoopstukken op de website én kun jij je online inschrijven op je favoriete bouwnummer(s).

Woningtypes

De 22 Tweekappers Grand liggen in het charmante buurtje Waterrijk en zijn fraai gelegen aan een waterpartij. De energiezuinige en gasloze woningen zijn er vanaf 138 m2 woonoppervlakte en worden aangeboden in twee types (met zijentree óf entree voorzijde). De verkoopprijzen starten vanaf € 695.000,- v.o.n. 

Ben je benieuwd hoe de woning er van binnen en buiten uit komt te zien? Op onze website bekijk je de woning alvast in 3D met de woningconfigurator! Ben jij er al uit welk woningtype jouw favoriet is?

Bekijk woningtypes

Handig om vooraf te regelen

Ben je op de hoogte van je huidige financiële situatie? Maak een afspraak met een hypotheekadviseur en laat voor inschrijving een financiële haalbaarheidscheck uitvoeren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je een woning toegewezen krijgt.

Je kunt vrijblijvend en kosteloos een oriëntatiegesprek aanvragen met de adviseurs van Fundament Financieel Advies en Vaes Finance. Of loop binnen bij Fundament tijdens de open inloopavond op aanstaande donderdag 4 april tussen 17.00 en 19.30 uur.

Lees verder

Verkoopprocedure

Wil je weten welke stappen je moet doorlopen om in aanmerking te komen voor een woning van Fase E? In de verkoopprocedure lees je stap voor stap wat je kunt verwachten en hoe de toewijzing plaatsvindt.

Lees verkoopprocedure

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.